İbrahim Yüzbaşıoğlu Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://iyuzbasioglu.meb.k12.tr
Adres : Tavlusun Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Aydınlar sokak No2 Melikgazi /KAYSERİ
VİZYON : Öğrencileri sadece öğreten değil onları eğiten, yaşama hazırlayan, gelişime ve yenilenmeye devamlı açık olan, öğrencilerimizin başarı, kalite ve ahlak düzeyi ile önde gelen okullar arasında örnek bir okul olmak.
MİSYON : Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Osman Ululbaş Fen Lisesi Bilek Güreşi Türkiye 1.si

Öğretim Şekli :Tekli